X-lite X802RR Replica (fåes i flere modeller)

Mærke: X-lite
Produktkode: 30000005
* Størrelse
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  • 3XL

3.595 DKK
Excl. moms: 2.876 DKK

Husk Størrelsesguide ↓

Bemærk: Nogle modeller/størrelser kan have ekstra lang leveringstid på over 30 dage, da dette er helt nye hjelme. Skriv til os hvis du vil vide leveringstiden på netop den model/størrelse du skal bruge.

VED BESTILLING: Vælg størrelse, og skriv model og billedenummer i kommentar ved check ud.

Billede 1: C-Davies / Imola

Billede 2: C-Davies / Sepang

Billede 3: C-Stoner / Suzuka

Billede 4: D-Kent / Aquamarine

Billede 5: D-Petrucci

Billede 6: E-Bastianini

 

X-802RR er en hjelm lavet af sammensatte fibre af Nolangroup, udviklet i tre yderstof størrelser. Dette design repræsenterer kulminationen af mange års erfaring i de øverste niveauer af motorcykel racing konkurrencer. Hver komponent (skald, visir, Racing erfaring komfort, Racing Air Flow/RAF ventilationssystem) er et resultat af innovativ udvikling, med henblik på at levere et produkt med konstant kvalitet og perfekt ydeevne.

Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Carlos Checa, Marco Melandri og andre ryttere, sponsoreret af Nolangroup, har testet og implementeret mange af de innovative og tekniske løsninger på denne hjelm, som nu er tilgængelige for de mest seriøse og krævende ryttere.

Hver komponent (skald, visir, comfort, ventilationssystem og erfaring) er et resultat af innovativ udvikling, med henblik på at levere et produkt med konstant kvalitet og perfekt ydeevne.

Den nye aftagelige og vaskbart inderste polstring (Carbon montering) er fremstillet af aktivt kulfibre. Aktivt kul er temperaturregulerende (det fremmer sved fordampning og samtidig opretholder det en konstant temperatur), antistatisk (det hjælper med at kontrollere statisk elektricitet), bakteriostatisk (det respekterer huden og beskytter den mod forurenende stoffer) og er 100% naturlige.

X-802RR er udstyret med DD-ring opbevaring system.

Leveres med klart visir.

Køn
Køn Mand:Kvinde
Leverings tid
Leveringstid Leveringstiden på alle produkter er normalt op til 3 uger (på enkelte bestillingsvarer kan leveringstiden dog være længere), da alle vores produkter kommer direkte fra producenten. Da vi gerne vil sikre os at alle vores kunder har råd til optimal beskyttelse sparer vi mellem manden væk, hvilket gør at vi kan levere de bedste produkter på markedet til udenlandske priser. Men hos McGear har du som forbruger de samme rettigheder som du ville have hvis du købte varerne i en butik.
Size Head circumference (cm)
XXS

54

XS

55

S

56

M1

57

M2

58

L

60

XL

62

XXL

64

XXXL

65

Skriv en anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Notér: HTML bliver ikke inkluderet!

Vurdering: Mindre godt           Godt

Indtast koden i boksen nedenfor: