Arai Rx-7V Rea helmet

Arai Rx-7V Rea helmet

RX-7V repræsenterer det ypperste af Arais viden og teknologi i dag. En af de ændringer, der øjeblikkeligt fanger øjet, er placeringen af ​​visirforankringssystemet, som takket være VAS-systemet (Variable Axis System – visiret ikke drejer på et fast punkt), nu er den placeret 24 mm lavere end den forrige model. Dette resulterer i en større glat overflade omkring rytterens templer for at sikre større stødabsorption.

7.195,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker , ,

Den ydre skal fremstilles ved at bruge mere hærdede fibre og en ny harpiks, der giver den større stivhed; trods dette er dens vægt faldet med ca. 30 gram.

Takket være den nye skal er der nu mere plads mellem pilotens mund og hagebeskyttelsen (+ 3 mm). Visirlåsesystemet er også nyt, der stammer fra de hjelme, der bruges i formel 1; et speciel greb giver dig mulighed for at låse op og åbne visiret med et enkelt klik eller helt ved hjælp af en enkelt finger.

For at øge stabiliteten ved høje hastigheder er de øverste lufttransportører nu længere end 20 mm, og takket være de nye luftindtag øges også mængden af ​​luft, der formår at komme ind i hjelmen (+ 11%), for bedre ventilation på varme dage.

Den indvendige foring, er fuldstændigt aftagelig og er lavet med det nye “Eco-pure” materiale, blødere end det foregående, antibakterielt og allergivenligt.

De nye interiører har justerbare tykkelser, så enhver rytter kan finde den perfekte pasform. Derudover nyder Arai RX-7V dobbelt godkendelse, ECE 22-05 og Snell

Køn

Kvinde, Mand

Farve

Hvid, Sort, Grøn, Rød

Størrelse (Hjelm)

XS, S, M, L, XL, XXL

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.