Mærke: SPIDI
Produktkode: 20130455
* Beskyttelsesstørrelse
* Størrelse
  • M
  • L
  • XL

1.395 DKK
Excl. moms: 1.116 DKK

Warrior rygskjoldet er dobbelt CE certificeret og er gennemgået stødtests på 18KN hvor den i gennemsnit absoberede 9KN og der kun kom 7,8KN igennem, hvilket er et fantatisk resultat for så let og fleksibelt et rygskjold. Warrior rygskjoldet er den slags rygskjold du glemmer du har på og lader dig fokusere på din kørsel. Der er god åndbarhed da ventileringen foregår gennem indbyggede luftkanaler hvilket giver udluftenen 50% mere effekt.

Rygskjoldet vejer 560g hvilket er noget under gennemsnittet på 900g for et rygskjold, når der stadig bliver tilbudt samme mængde komfort, og pasform i alle størrelser.

Du vælger mellem M eller XL afhængig af bæltestørrelsen, og så vælger du din højde.

 

Leverings tid
Leveringstid Leveringstiden på alle produkter er normalt op til 3 uger (på enkelte bestillingsvarer kan leveringstiden dog være længere), da alle vores produkter kommer direkte fra producenten. Da vi gerne vil sikre os at alle vores kunder har råd til optimal beskyttelse sparer vi mellem manden væk, hvilket gør at vi kan levere de bedste produkter på markedet til udenlandske priser. Men hos McGear har du som forbruger de samme rettigheder som du ville have hvis du købte varerne i en butik.

Skriv en anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Notér: HTML bliver ikke inkluderet!

Vurdering: Mindre godt           Godt

Indtast koden i boksen nedenfor: