Om os

MCGEAR.dk

MCGear.dk er en danskdrevet side, med partnere i Europa. 
Sidens formål er at skaffe de bedste priser, til de danske forbrugere, igennem den frie handel indenfor Europa.
Efter ejerskiftet i December 2019 og en nyt design i 2020, samt en masse nye varer og muligheder, er vi klar til at give de danske motorcykel entusiaster samme gode priser de kan få i udlandet, nu indenfor de danske grænser, og med de danske love og regler.

Hvem er vi?

Siden er lavet af motorcykel entusiaster til motorcykel entusiaster.
Da vi selv kører motorcykel, ved vi hvor vigtigt det rigtige udstyr er. 
Vores mål er derfor at få så mange som muligt til at bære det rigtige sikkerhedsudstyr, når de bevæger sig ud på de danske veje.

twenty20_1788ee50-6f5b-4e40-89db-39e26b491f3f

Hvad har vi til formål?

MCGear.dk har til formål at lade danskerne købe deres motorcykeludstyr til udenlandske listepriser. Vi sikre danskerne de bedste priser på de fleste mærker, uden at skulle gå på kompromis med dine danske købelovsrettigheder eller skulle sende varer tilbage til udenlandske forhandlere i tilfælde af at du benytter din returret.
Finder du en varer, vi ikke har i sortiment, kan du altid sende os en mail, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt, om vi kan skaffe den hjem til dig.

Hvorfor vi gør det?

Grunden til at lave MCGear.dk var for at opfylde vores drøm om at blive vores egne chefer, og at kunne kombinere det med vores interesse for motorcykler og udstyr til disse, det er en drøm vi arbejder på at gå i opfyldelse.
Det er også lækkert at kunne tilbyde sikkerhedsudstyr til en, til tider, farlig sport til priser der er nemmere at betale end hvad etablerede forhandlere måske tager.
Det er også derfor vi vil have en konstant lav pris på rygskjold, for selvom disse ikke er lovpligtige vil vi gøre det til vores mission at få så mange motorcyklister til at bære dette vitale stykke sikkerhedsudstyr.   

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.