Om os

MCGEAR.dk

MCGear.dk er en danskdrevet side, med partnere i forskellige lande Europa. Sidens formål er at benytte den frie handel i EU til at give de danske MC entusiaster det bedste udstyr til de bedste priser. Siden har været under opbygning i 2013 og har som målsætning at blive Danmarks førende online webshop. Til forskel fra de konkurrerende webshops i Danmark der er et supplement til en allerede eksisterende butikker, er MCGear.dk et udelukkende internetbaseret virksomhed der med de fordele det indebærer kan spare de danske forbrugere penge ved at sælge vores varer til udenlandske listepriser.

Hvem er vi?

Siden er lavet af motorcykel entusiater til motorcykel entusiater. Da vi selv kører motorcykel ved vi hvor vigtigt det rigtige udstyr er, og vores mål er derfor at få så mange som muligt til at bære det rigtige sikkerhedsudstyr, når de bevæger sig ud på de danske veje.

twenty20_1788ee50-6f5b-4e40-89db-39e26b491f3f

Hvad har vi til formål?

MCGear.dk har til formål at lade danskerne købe deres motorcykeludstyr til udenlandske listepriser. Vi sikre danskerne de bedste priser på det største mærker, uden at skulle gå på kompromis med dine danske købelovsrettigheder eller skulle sende varer tilbage til udenlandske forhandlere i tilfælde af at du benytter din returret.

Hvorfor vi gør det?

Grunden til at lave MCGear.dk var for at opfylde vores drøm om at blive vores egne chefer, og at kunne kombinere det med vores interesse for motorcykler og udstyr til disse, er en drøm der går i opfyldelse. Det er også rart at kunne tilbyde sikkerhedsudstyr til en, til tider, farlig sport til priser der er nemmere at betale end hvad etablerede forhandlere tager. Det er også derfor vi vil have en konstant lav pris på rygskjold, for selvom disse ikke er lovpligtige vil vi gøre det til vores mission at få så mange motorcyklister til at bære dette vitale stykke sikkerhedsudstyr.   

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.