Leveringsinformation

Leveringstider
Leveringstiden er normalt op til 3 uger da alle varer bliver sendt direkte fra vores forskellige europæiske partnere, dog kan der forekomme fejl og længere leveringstider, grundet det store varesortiment, samt konkurrence på markedet. Sker det, at varen ikke er på lager eller der er længere leveringstid end forventet, vil MCGear.dk kontakte den pågældende kunde omkring det videre forløb. Er du i tvivl, så send en mail til Kundeservice@mcgear.dk og vi vil svare, så hurtigt vi kan.

Der er fri fragt på alle køb over 1495,- foretaget hos MCGear.dk. På køb under 1495,- kommer der fragtomkostninger på 135,- oveni købsprisen. 

MCGear.dk sælger til private, erhverv og offentlige institutioner.

Ombytning & Returnering
MCGear tilbyder 30 dages fuld returret i ubrudt emballage. Hvis du som kunde ønsker at returnere varer sendes disse sammen med en kopi af din faktura/ordrebekræftelse til nedenstående adresse. Husk at skrive Att: Retur.

MCGear.dk
Kirkevænget 9A
6870 Ølgod
Att: Retur

Ved modtagelse, vil MCGear såfremt kravene til vores returpolitik er opfyldt, tilbageføre købesummen til din bankkonto/kreditkort.

Returpolitik
Meddeler kunden MCGear.dk, at kunden har fortrudt sit køb inden 30 dage efter levering, tilbagebetaler MCGear.dk købesummen. Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske såfremt varen samt emballage returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog varen, det vil sige, at varen ikke må være skrammet, defekt eller lign. Varen må IKKE pakkes ud og bruges

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med.

Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan lukkes op uden at ødelægge emballagen, gælder returretten naturligvis IKKE. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ligesom varer uden afsender eller ordrenummer, kan MCGear.dk ikke holdes til ansvar for at kontakte køberen.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med beskrivelse der indeholder ordrenummer og andre væsentlige detaljer. Skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen. Vi anbefaler, at du sender varen retur med Post Danmark. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.