Mærke: Alpinestars
Produktkode: 20313541
* Skostørrelser
2.695 DKK
Excl. moms: 2.156 DKK

Alpinestars SMX Plus Gore-tex racing støvle nye model har fulgt markedet og yderligere forbredet deres støvle og har nu Multi Link Control system designet til at sikre maksimal sikkerhed og bevægelsesfrihed .
 Dette system giver avanceret ekstern beskyttelse og støtte til fodleddet, stor fleksibilitet samtidig med at armeringer sikre akillessenen og ankel .
 Desuden omfatter SMX Plus støvlen en TPU indsprøjtet skinnebensbeskytter med høje elasticitetsmodul integreret i den slanke profil. Kombinationen af ​​interne låsesystem med Kevlar snørebånd og det tandede spænde med mikrometrisk justering sikrer komfort og pasform på både vej og bane.
 Sliders er udskiftelige på hælen og den udvendige laterale hæl er anbragt på en sådan måde, at den spreder stød og let glider af i tilfælde af en ulykke . SMX Plus Gore-tex boot er CE-certificeret. Den øverste del er high-tech mikrofiber som er let og ekstremt holdbart, forfoden støttes med en lav tætheds skumeffekt, mens ankelområdet har en meget åndbar foring for ekstra komfort.
 Den robuste gummisål , der er designet til at forbedre følsomheden med cyklen, er udstyret med skridsikker slidbane til trækkraft.
 Racing sliders er udskiftelige med TPU tå skyderen med et innovativt design med sikringsanlæg der giver en bred forbindelse til dækning på tå -området.
 Den tandede spænde med mikrometisk regulering placeret på læggen gør det muligt at finjustere pasformen af støvlen for maksimal sikkerhed og komfort. Den anatomisk formede sål er udskiftelige og giver støtte til svangen af foden og giver en større følsomhed på pedalerne med hele forfoden.

Leverings tid
Leveringstid Leveringstiden på alle produkter er normalt op til 3 uger (på enkelte bestillingsvarer kan leveringstiden dog være længere), da alle vores produkter kommer direkte fra producenten. Da vi gerne vil sikre os at alle vores kunder har råd til optimal beskyttelse sparer vi mellem manden væk, hvilket gør at vi kan levere de bedste produkter på markedet til udenlandske priser. Men hos McGear har du som forbruger de samme rettigheder som du ville have hvis du købte varerne i en butik.

Skriv en anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Notér: HTML bliver ikke inkluderet!

Vurdering: Mindre godt           Godt

Indtast koden i boksen nedenfor: