Mærke: SPIDI
Produktkode: 20130457
* Beskyttelsesstørrelse
* Størrelse
  • M

2.395 DKK
Excl. moms: 1.916 DKK

Komplet sæt af beskyttelse, der omfatter brystet, Back Warrior, skuldre, albuer og underarm biomekanisk beskyttere og aftagelige ærmer . Denne løsning gør det muligt for Defender Armor at være heldækkende . Fordi ærmerne kan tages af, kan jakken bruges alene eller under en almindelig jakke, hvilket gør den meget alsidig.

Warrior teknologien er baseret på meget stødabsorberende lette kompositmaterialer. Det synlige resultat er en kategori 2 CE-certificering med en gennemsnitlig stødabsorberende faktor på 9KN. Under certificering test for denne slags beskyttere, skal den ønskede værdi af resterende energi ikke overstige 18KN . Den resterende energi af en warrior teknologi baseret protektor er 7.8KN .

Overraskende let, tynd og komfortabel, denne sikkerhedsvest omdefinerer begrebet komfort anvendes på sikkerhedsudstyr.
Denne brynje udvikler ideen om øget komfort som en faktor i at forbedre sikkerheden , fordi det gør ridning lettere og lade rytteren koncentrere sig bedre . Luften kanalisering og interne net til formål at forbedre luftcirkulation, gennemsnit 50% mere end almindelige ryg beskyttere.

Stort fokus på ergonomi : et dobbelt fastgørelsessystem på bæltet og forskellige størrelse afhængig af din højde garantere en custom fitting fra 145 cm til 195 cm i højden . Denne tilpasning har som mål altid at have beskytteren til at klæbe på rytterens ryg og ikke lave unødig afstand.

Du vælger hvilken størrelse du er og hvor høj du er.

Leverings tid
Leveringstid Leveringstiden på alle produkter er normalt op til 3 uger (på enkelte bestillingsvarer kan leveringstiden dog være længere), da alle vores produkter kommer direkte fra producenten. Da vi gerne vil sikre os at alle vores kunder har råd til optimal beskyttelse sparer vi mellem manden væk, hvilket gør at vi kan levere de bedste produkter på markedet til udenlandske priser. Men hos McGear har du som forbruger de samme rettigheder som du ville have hvis du købte varerne i en butik.

Skriv en anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Notér: HTML bliver ikke inkluderet!

Vurdering: Mindre godt           Godt

Indtast koden i boksen nedenfor: